En dan is het ineens 2019!

“Tijd vliegt als je het naar je zin hebt”, of als je het erg druk hebt? Hoe dan ook er is al weer een jaar voorbij. Een jaar waarin veel is gebeurd en hard is gewerkt. Heel veel cliënten hebben de weg naar de Nieuwe Plantage gevonden om aan een gezonder en pijnvrij lijf te werken. Nog elke dag werk ik met evenveel plezier als toen ik begon (al weer 9 jaar geleden!).

Ik zit nu in mijn 10-jarig jubileumjaar. Op 22 april 2009 vertrok ik naar Zuid-Afrika om deze levensveranderende opleiding te doen. Nog geen 1 seconde heb ik hier spijt van gehad.

Dit jaar ben ik ook nog heel hard bezig met 2 andere studies (wat mij erg veel tijd kost) ik hoop dit in juli af te ronden. Dit alles om door meer zorgverzekeraars vergoed te worden. Helaas zal ik wel de prijs moeten verhogen. Ik ben in 2009 met €45,- per behandeling begonnen. Ik ben nog een van de weinige die op €50,- zit. Dit jaar zal de prijs dus naar €55,- gaan (dat is dan een prijsstijging van €1,- per jaar) Dan zit ik weer op één lijn met mijn collega’s.

Ik ga het jaar weer vol energie beginnen en hoop weer veel mensen te mogen verrassen met het zelfhelend vermogen en de kracht van Body Stress Release.

Ik wens iedereen voor 2019 een jaar vol verrassingen, liefde, gezondheid en geluk!

IMG_8889